U bent hier: startpagina»Nieuwsarchief»St. Jan winnaar in de Cijferstrijd

St. Jan winnaar in de Cijferstrijd

Na weken van spanning heeft de St. Jan uiteindelijk het bericht gekregen dat de school de hoofdprijs heeft gewonnen in de categorie creativiteit 2012!!!!

Echt een hele prestatie om uit zo’n 300 scholen gekozen te worden, als allerbeste. Dit natuurlijk dankzij de grote inzet van zowel leerkrachten als leerlingen. Ze hebben als een echt team gewonnen, waarbij de foto van H4 tot de mooiste foto is gekozen. Maar ook de andere foto’s waren keer op keer geweldig.
Op de website van de cijferstrijd staat hierover het volgende te lezen:
De Sint Jan uit Enschede won maar liefst twee keer de weekprijs creativiteit. Wat een mooie foto’s stuurden zij elke week in. De leerlingen van de Sint Jan mogen zich dan ook met recht ‘Winnaar Creativiteit Cijferstrijd 2012’ noemen. Hun foto met de koeien is verkozen tot mooiste foto Cijferstrijd 2012.

Woensdag, 23 mei jl. is de prijscheque uitgereikt aan de Haaksbergerstraat.
De werkelijke prijs komt op maandag 11 juni. Er zal dan een ijscokar op het schoolplein komen, met ijsjes voor de hele school! En we hebben natuurlijk iets gewonnen dat nog belangrijker is: De eeuwige roem!!!!