U bent hier: startpagina

Speelplein Bomansschool geheel vernieuwd!klik hier

Welkom

Hartelijk welkom op de website van de Bomansschool.

De Bomansschool is een katholieke basisschool met ca. 220 leerlingen in de wijk Stroïnkslanden in Enschede-Zuid. Onze school maakt deel uit van Stichting Katholiek Onderwijs Enschede.

Wij hechten er veel waarde aan dat de kinderen opgroeien in een veilige leeromgeving. De basisschooltijd is een belangrijk stuk van je leven, voor de kinderen en voor hun ouders. Wij bieden onderwijs dat de kinderen zal voorbereiden op het vervolgonderwijs en de maatschappij. We willen een school zijn waar elk kind zich naar eigen kunnen maximaal kan ontwikkelen.

Dit kan alleen als een kind zich fijn en veilig voelt. Een sterk pedagogisch klimaat is voor ons daarom ook heel belangrijk. In onze school  zijn we steeds op zoek naar werkwijzen die ons in staat stellen kinderen op passend niveau instructie te geven. We passen moderne middelen zoals digitale schoolborden, computers en ipads toe in ons dagelijks onderwijs.

We zijn blijvend in ontwikkeling en zoeken de samenwerking met ouders om ons onderwijs steeds te verbeteren.

Wilt u zelf een kijkje komen nemen in onze school en de sfeer op school proeven, dan bent u uiteraard van harte welkom. U kunt een afspraak maken voor een informatief gesprek en een rondleiding door de school.

Tot ziens op de Bomansschool!

Marja Kempers,  directeur.