U bent hier: startpagina»Archief nieuwsbrieven»Nieuwe directeur

Nieuwe directeur

Met ingang van het nieuwe schooljaar ben ik, Marja Baede,

de directeur van de school van uw kind(eren), de Gerardus. Ik wil u alvast wat laten weten over mezelf, zodat ik op de eerste schooldag niet een volledige vreemde voor u ben.

Ik woon nu 22 jaar in Enschede en ben hier aardig ingeburgerd, hoewel ik geen TwentsMarja Baede spreek. Ik heb een man en twee volwassen dochters. Sinds 10 jaar ben ik directeur van interconfessionele basisschool de Eschmarke, een fijne school waar ik met veel plezier werk. Toch wilde ik graag aan een nieuwe uitdaging beginnen. Daarom ben ik heel blij dat ik de overstap mag maken naar de Gerardus. Tijdens mijn eerste kennismaking trof ik een enthousiast team en een prachtig gebouw. Ik kijk uit naar een ontmoeting met de kinderen en met u en verheug me op de start van het nieuwe schooljaar!