U bent hier: startpagina

Kom naar de tiendaagse op de
St Liduinalklik hier

Welkom

Aan deze website wordt momenteel hard gewerkt!!

Het jaar 2018 zit er bijna op. Ondertussen zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe jaar. Want ook in 2019 gaan we weer mooie dingen doen. Zo maken we ons klaar voor alweer de derde editie van de KOE 10-daagse. Ook volgend jaar zetten we ons in voor Stichting Kans voor een Kind. Tien werkdagen lang worden in maart op alle aangesloten scholen verschillende activiteiten georganiseerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel. Het belooft een spektakel te worden, want dit jaar komen ook alle directeuren in beweging. Hoe precies? Dat hoor je in het nieuwe jaar! To be continued…..

Donderdag 17 mei stond de Liduina in het teken van ‘ De Toverfluit’. Een schoolproject van de Nationale Reisopera. De Liduina had de primeur voor Enschede. Een TOP-dag met workshops voor alle kinderen! De resulteerde in een prachtige voorstelling voor ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden. Iedereen heeft ademloos en met ontroering gekeken!

 

Van harte welkom op de website van de St.Liduinaschool!

Hier is veel informatie te vinden, variërend van foto’s van de groepen, de link naar onze Facebookpagina en andere informatie.

De St.Liduina is een bijzondere, katholieke school in het hart van het mooie dorp Lonneker!
De verbinding met het dorp vinden we erg belangrijk en we werken dan ook samen met de verenigingen die Lonneker rijk is.
Elke dag bezoeken ruim 170 kinderen onze school, verdeeld over 8 groepen.
Het team van de Liduina vindt het erg belangrijk dat alle kinderen elke dag met veel plezier naar school gaan en dat zij zich veilig voelen op onze school. Dat is voor ons dé basis om tot optimale ontwikkeling te komen!
Bent u nieuwsgierig hoe wij ons onderwijs vorm geven, hoe de dagen eruit zien, hoe we voor een goede sfeer (pedagogisch klimaat) zorgen en wat de kinderen leren?
Maakt u dan een afspraak voor een informatief gesprek en een rondleiding.

U bent meer dan welkom!

Hanneke Overmeer
directeur

 

 

veiligheidslabel