U bent hier: startpagina

Welkom

Engels aan alle groepen 1 t/m 8.

De Triangel behoort tot de top van Nederland!!!!! (woorden van staatssecretaris Dekker op 4 februari 2013)

Welkom op de website van onze school.

De Triangel is een grote basisschool, die  ligt in de wijk Het Zwering. We zijn een grote basisschool, waar ruim 640 kinderen zich thuis mogen voelen.
De grootte van de school brengt ook een aangepaste managementstructuur met zich mee. Zo kennen we een directeur en twee middenmanagers, die tezamen het MT (managementteam) vormen. Eveneens biedt de grootte van onze school ons in financieel  opzicht ruimte voor het treffen van speciale  voorzieningen.  Zo wordt de begeleiding van  leerlingen die extra zorg behoeven aangestuurd door interne begeleiders en werken we innovatief aan de toekomst, doordat we het computeronderwijs  een speciale plaats  in ons onderwijs hebben gegeven. Ook hiervoor  hebben we coördinatoren, die er zorg voor dragen dat alle leerkrachten en leerlingen zowel gecoacht als geïnspireerd worden op vernieuwingen.  Onze meer/-en hoogbegaafde leerlingen worden begeleid in onze zogeheten plusklasssen. Met dit project zijn we binnen het onderwijs landelijk gezien een voorloper. Meer informatie hierover vindt u bij “groepen”-Deltagroepen.

De Triangel heeft schooljaar 2012-2013 deelgenomen aan een traject inzake het behalen van het predicaat excellente school. De betrokken jury sprak zich  lovend uit over het onderwijs op onze school!  Staatssecretaris  Dekker gaf bij de predicaatuitreiking op 4 februari  2013 aan dat De Triangel tot de top van Nederland behoort.
Hier zijn wij vanzelfsprekend trots op! Voor meer informatie  kunt u de button “predicaat excellente school op de portal van onze site aanklikken.”

Wij nodigen u uit om via de linkerbuttons een kijkje te nemen in onze school en hopen dat u daarmee een goede indruk van onze school krijgt.

U bent eveneens van harte uitgenodigd om onze school te bezoeken voor een nadere kennismaking.

Veel plezier gewenst bij uw ‘digitale bezoek’!

Annet Frieser-Scholten, directeur

 

Gerard Terborghstraat 1
7545 BV Enschede
Telefoon: 053-4837060
Dependance:
Meindert Hobbemastraat 37,
Telefoon: 053-4313986